Digivotion WERKT.

Digivotion, al 10 jaar bezig met digitaliseren.

We hebben inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring met internettechnologie en het digitaliseren van de frontoffice. We zijn al die jaren gestaag gegroeid en helpen inmiddels al meer dan 150 klanten en tienduizenden flexwerkers.

Van 2008 tot 2016

In deze periode had Digivotion de status van een zogenaamde 'start up'. We waren 'stipsters' (startup hipsters). Al onze energie en winst hebben we gestopt in de ontwikkeling van onze software en onze diensten. Altijd met dit doel voor ogen: het voor onze klanten gemakkelijker te maken de frontoffice en het flexproces te digitaliseren.

Na het schrijven van letterlijk miljoenen regels code, duizenden en duizenden uren ontwikkeltijd (gelukkig met WBSO subsidie) en jaren gebruik door klanten hebben we echt unieke en effectieve oplossingen voor de flexbranche.

En nu

Digivotion zit in de 'de consolidatie en groeifase'. Met een enorme focus op kwaliteit en communicatie en nog meer kennis van de flexbranche.

Het aantal klanten, hun tevredenheid en onze groei van de omzet- en winstcijfers laten in ieder geval zien dat het WERKT. En dat we in de jaren hiervoor de juiste keuzes hebben gemaakt.